af017492: Plus de service militaire - Union de la Gauche Socialiste; Groslambert, Henri (1965)
"Affiche uitgegeven in 1965 door de Union de la gauche socialiste (UGS) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Plus de service militaire. Pas d'armée de métier. VOTEZ U.G.S. N° 4. Exempt de timbre : Elections législatives. Editeur responsable : Henri Groslambert, 16, rue Gérard, Bruxelles 4. Vertaalde tekst: Geen militaire dienst. Geen professioneel leger. STEM ULS nr. 4. Vrij van zegel: Wetgevende verkiezingen. Verantwoordelijke uitgever: Henri Groslambert, Gérardstraat 16, Brussel 4. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"