543.551: Dossier betreffende de Antwerpse Politieke Debatclub van de SP-koepel, de werkgroep CSC-koepel Antwerpen en de vormingscycli in Antwerpen van het Vormingscentrum Herman Vos - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"