fo030895: Land en gezicht in Vlaanderen; Plattelandsleven in Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een aantal mannen (boeren) in de straat, rechts staan een vrouw en kind toe te kijken. Westhoek, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"