af003914: Soc. Turnkring De Toekomst Antwerpen 40ste verjaringsfeest gevolgd van bal - Drukkerij Excelsior; Socialistische Turnkring De Toekomst
"Affiche uitgegeven in 1937 door de Socialistische Turnkring De Toekomst voor hun 40-jarig bestaan. Tekst: Soc. Turnkring De Toekomst Antwerpen 1897-1937. Zetel: „Zonnestraal”, bij J. Verboven, Gasstraat, 25. Woensdag 5 mei 1937 'dag vóór O.-H.H.) 40ste verjaringsfeest gevolgd van bal in het „Rubenspaleis”, Carnotstr., Antwerpen met de welwillende medewerking van de Soc. Fanfare „De Vredekring”, Bestuurder: J. Truyens. Open: 7.30 uur - Begin: 8 uur. Inkom: 2 en 3 frank. Drukkerij Excelsior, n.v. (J. Luys), Somersstraat, 22, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"