pk000821: Vakantiekolonie kindervreugde S.V.V. West-Vlaanderen, Nieuwpoort - Bad - Thill, Ern.
"Prentbriefkaart voorstellend het salon in home Kindervreugde van S.V.V. West-Vlaanderen, Nieuwpoort - Bad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"