543.016: Dossier betreffende de Europese verkiezingen van 10 juni 1979 - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"