fo025280: Betoging tegen kernenergie - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging tegen kernenergie. Zicht op de betogers met spandoeken, vlaggen en draagborden. Tekst: Sluit alle kerncentrales - Groen Deurne Kernstop - Stop de atoom staat bewapening - Omschakelen Reddy! (of is aan zachte energie te weinig verdiend?). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"