Jouw trage wegen, erfgoed en stilte in Voeren. Vos voies lentes, patrimoine et silence à Fourons - Vangeel, Zowie; Clays, Steven; van Lishout, Kristel (Gent: Trage Wegen, 2012)
"Tekst/texte en cartografie/cartographie : Zowie Vangeel (Trage Wegen vzw) ; redactie/rédaction : Steven Clays (Trage Wegen vzw), Kristel van Lishout (Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren)"