Krachtlijnen van de SP voor de verkiezingen van 21 mei 1995 - Grijp, Rufin; De Batselier, Norbert; Vandenbroucke, Frank (Antwerpen: SP, 1995)
"Rufin Grijp, Norbert De Batselier, Frank Vandenbroucke Verkiezingscongres gehouden te Gent op 14 mei 1995"