af014295: Politiek debat rond verdraagzaamheid - Hand in Hand; Van Havere, Wim (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door Hand in Hand voor een politiek debat rond verdraagzaamheid en een fuif in Antwerpen. Afbeelding: zwart-witfoto van een allochtone en een autochtone jongen elk met een blauw oog en met de arm om elkaars schouder. Tekst: HAND IN HAND. 20.00 UUR: POLITIEK DEBAT ROND VERDRAAGZAAMHEID. JOURNALISTEN ONDERVRAGEN DE PARTIJVOORZITTERS. 22.00 UUR: FUIF MET OPTREDENS VAN: TRÖCKENER KECKS, RAYMOND VAN HET GROENEWOUS EN GROEP. Handelsbeurs Antwerpen Meir (nabij torengebouw) ZATERDAG 3 OKTOBER '92. V.V.K.: 250,- Inkom: 350,- Inlichtingen: 03/281 15 05. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: WIM VAN HAVERE, BREUGHELSTRAAT 31, 2018 ANTWERPEN."