De Derde Ruiter (Mechelen)
"Periodiciteit: 9 nummers per jaargangRedactie: Toone Brulin (toneel), Ben Lindekens (literair en politiek essay), Rudolf Meerberger (plastische kunsten), Remy C. Van de Kerckhove (poëzie en roman), Herman Van San (muziek en philosophie)Medewerkers : B. Hildebrandt, Paul Joostens, Ward ThijsBeheer/Administratie: Hovenierstrat 39, Mechelen"