fo005207: Toespraak van Alfons Segier - Waro
"Zwart-witfoto van de toespraak van Alfons Segier n.a.v. de viering van 40 jaar Textielarbeiderscentrale (TACB), Gent op 17 september 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"