fo027321: NCOS project 2074 - Dammenbouw in het Dharmapuri district, Indië - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2074; Zwart-witfoto, van dam 1. NCOS project 2074 - Dammenbouw in het Dharmapuri district, Indië 1988-1997. Een realisatie van IVDP; Integreted village development project. Land/Regio: India; Code: INDIA/89; Projectnaam: Dammenbouw in het Dharmapuri district; Series: Projectnummer: 2074; Land/Regio: India; Code: INDIA/89; Projectnaam: Dammenbouw in het Dharmapuri district; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"