fo025310: Betoging Agalev in Doel - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging van Agalev in Doel, april 1987. Zicht op de betogers met spandoek en bord met tekst: Doel Superveilig dan ben ik heilig - Agalev Europees jaar v/h leefmilieu. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"