fo001617: 40 jaar Belgische Werklieden Partij - Hennebert, Victor
"Zwart-witfoto van de toespraak van Louis Bertrand tijdens de onthulling van de herdenkingsplaat op het koffiehuis De Zwaan. 40 jaar Belgische Werklieden Partij (BWP) Brussel, Grote Markt: 15 augustus 1925. Opschrift: Ici fut fondé le parti ouvrier Belge en 1885. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"