pr001079: Spaanse Burgeroorlog (1987)
"Prent in kleur voorstellend de herdenking van de Spaanse Burgeroorlog. Tekst : Festival van Vlaanderen. 1937- 27 mei 1987. 50e verjaardag. Los ninos de La Paz. Vlaanderen de Baskische kinderen aan het volk van Gent nooit zullen wij u vergeten. De kinderen van Gent. Guernika. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"