af000409: Neen aan de regering!.. Stop aan de werkloosheid en het dure leven! - Éditions Biblio; BSP; Luyten, Jan
"Affiche uitgegeven in 1975 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) tegen de regering-Tindemans I. Afbeelding: karikaturen van Willy De Clercq, Leo Tindemans en Jean Perrin. Tekst: Neen aan de regering!.. Stop aan de werkloosheid en het dure leven! Betoog met de BSP te Brussel (Van Meenenplein) 15 maart '75 / 10u. Verantwoordelijk uitgever: J. Luyten Kaiserlaan (sic), 13 1000 - Brussel. Biblio - Luik. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"