fo018695: Havenarbeid - Claes, Frans (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele dokwerkers/havenarbeiders in het ruim van een schip tijdens het lossen of laden van palletten. Jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"