fo000872: Textielfabriek "NV Vereenigde spin- en Weverijen" - Buyens, Joseph
"Zwart-witfoto van de textielfabriek NV Vereenigde spin- en Weverijen in Gent, Vliegtuiglaan in de jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"