fo021686: Actie ACOD 1983 - Rol
"Zwart-witfoto van een actie van het OCMW georganiseerd door ACOD in Zelzate, 1983. Draagborden met opschrift: Ontmanteling openbare diensten = minder diensten aan de bevolking! -Eindejaarspremie 1983 te betalen in 1983! - Pensioen openbare diensten = een uitgesteld loon geen voorrecht!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"