af017172: Een sociaal Europa. Een groen Europa - SP; Galle, Carla (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Socialistische Partij (SP) voor de Europese verkiezingen. Tekst: Een sociaal Europa. SP 1 mei '89. Een groen Europa. Verantwoordelijke uitgever: Carla Galle, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"