Materiële armoede en ideële rijkdom : de ontstaanscontext van de hip hop beweging - Heylenbosch, Kathleen (Gent, 2004)
"Kathleen Heylenbosch BMLIKThesis Universiteit Gent, licentiaat in de Vergelijkende Cultuurwetenschap. Fotocopie."