fo003414: Kinderen van Geraardsbergen aan zee (1933)
"Zwart-witfoto van een groep kinderen uit Geraardsbergen, o.a. Emile Collyns, aan zee in Adinkerke-De Panne, 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"