med001787: CSSK
"Een ronde reversspeld in blik en plastic met daarop de afbeelding van een wereldbol met bovenaan een hand die een hamer vastheeft. Rond de arm staan de letters CSSK. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"