fo018824: BelgischeTransportarbeidersbond, BTB - Waro
"Zwart-witfoto van een toespraak van Frans Toch, secretaris Federatie Socialistisch Onafhankelijk Verbond, tijdens de staking van 1936. Gent. Aan de tafel zien we ook nog v.l.n.r.: August Balthazar, Albert De Meyer, Marinus De Rijcke en uiterst rechts Edward Anseele. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"