fo022620: Anti Vlaams Blok - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een betoging tegen het extreemrechtse Vlaams Blok. Opschrift pancarte: Nie wieder faschismus, stop Vlaams Blok. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"