af017354: Migran soluble dans l'intégration - Plus Tôt Te Laat (2002)
"Affiche uitgegeven in (2002) door Plus Tôt Te Laat (PTTL) voor een tentoonstelling. Tekst: MIGRAN SOLUBLE DANS L'INTÉGRATION. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"