De Boekbewerker : maandelijksch orgaan van de Centrale der Boekbewerkers van België (Brussel: Centrale der Boekbewerkers van België)
"Redactie: opstel: Josef Stevensstraat 8, BrusselMedewerkers: Jos Van Staeyen, Jean Pint, Cornelis Mertens, A. Julien, August Declerck, Piet Van Maldere, Jos. Fabre, V. Gooris, F. Theunissens, Hélène Burniaux, H. BerckmansInternationale secretaris: François PoelsDrukker: Imp. coop. Lucifer, pl. de la Chapelle 8, Bruxelles = Samenw. drukk. Lucifer, Kapellemarkt 8, BrusselZie ook: Le Travailleur du LivreSamensmelting van de organen van de Belgischen Centralen Boekbindersbond en de Centrale der SteendrukkersMotto: Allen voor Een. Een voor Allen. Geene rechten zonder plichtenEerste nr.: jan. 1924Periodiciteit: maandelijks"