af017425: De Morgen live in Antwerpen - DFS McCredie; De Morgen (1981)
"Affiche ontworpen door DFS McCredie uitgegeven in 1981 door De Morgen voor een steunfuif in Antwerpen voor de krant. Tekst: De Morgen live in Antwerpen. ARENAHALL 20H00 • 25 APRIL 1981. Urbanus – Lavvi Ebbel – Toy – Johan Verminnen – Walter De Buck – André Bialek – John Lundström – Madou – Zjef van Uytsel. DFS McCREDIE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"