af002777: Energie. Debat: een nieuwe energieaanpak: openbaar en rationeel - Ranson, Jean; SVSV; Jongsocialisten; Links; Kultuuropbouw; Ranson, Jean
"Affiche van Jean Ranson uitgegeven in 1978 door het Socialistisch Vlaams Studentenverbond (SVSV), de Jongsocialisten (JS), Links en Kultuuropbouw voor een debatavond over energie. Tekst: Energie. Debat: een nieuwe energieaanpak: openbaar en rationeel. Sprekers: J. Wellens (Links, ACOD) W. Huybrechts (ingenieur, BSP) G. Eggermont (Links, J.S.-ABVV) J. Vervliet (studiedienst ACV) G. Steenkiste (werkgroep Besparingsnota). Datum: 26 om 20 uur. Plaats: Blandijnberg. Organisatie: S.V.S.V. - Jongsocialisten - Links - Kultuuropbouw. Vrij van zegel volgens art. 198. V.U. + Ontwerp: J. Ranson, Zalmstraat 5, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"