af005165: Peul. Muziek, zang en dans uit Niger en Burkina Faso - Somers, Dominique; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 1997 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor wereldcultuur van de Fulbe. Tekst: Peul. Muziek, zang en dans uit Niger en Burkina Faso. Projectbegeleiding & coördinatie: Ibrahim Diallo. Antwerpen - Zuiderpershuis - 03 248 70 77 - zaterdag 1 maart, donderdag 6 maart, vrijdag 7 maart, zaterdag 15 maart - 20u30 - afscheidsfeest zondag 16 maart van 15u - 20u. Utrecht - Rasa - 030 231 60 40 - zaterdag 8 maart - 20u30. Amsterdam - Soeterijn - 020 568 85 00 - zondag 9 maart - 15u. Brussel/BXL - Le Botanique - 02 218 37 32 - dinsdag 11 maart/mardi 11 mars - 20h30. Luik/Liège - Cirque Divers - 04 341 02 44 - vrijdag 14 maart/vendredi 14 mars - 22h. Met steun van het Algemeen Bestuur Ontwikkelingssamenwerking i.s.m. C.F.P.M. El Hadj Taya Niamey. Avec le soutien du Ministère de la Communication et de la Culture de la République du Niger. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Administratie Kunst, de provincie Antwerpen en de Nationale Loterij. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. Foto: Dominique Somers."