Participatie bevorderend werken met gepensioneerden in verenigingsverband : evaluatieverslag van praktijkervaringen vanuit de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden arrondissement Dendermonde - Breckx, Guido (Brussel: Guido Breckx, 1979)
"Eindwerk, Hiskwa ; S/99/185"