af006348: Groen! wil dat wonen betaalbaar wordt voor iedereen - Groen!; Stassen, Jos
"Affiche uitgegeven in 2004 door Groen! voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: Groen! wil dat wonen betaalbaar wordt voor iedereen. Wanneer stemt u weer groen? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"