fo013165: Klerenverkoper op de markt - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een klerenverkoper op de markt, jaren 1930. Zicht op een man die een jas past. Opschrift achteraan: Chez le marchand d'habits à la Place deu Jeu de balles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"