Wereldvluchtelingekrant : deze krant is een extra uitgave bij De Morgen (20 juni 2008) - Bodegom, Mandy (Asse: De Morgen, 2008)
"Coördinatie : DPP Editing, Karin Bodegom ; Vormgeving : Mandy Kempers DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"