fo024462: Camille Huysmans in Joegoslavië
"Zwart-witfoto van de parlementaire delegatie op reis in Joegoslavië. Een ontmoeting met maarschalk Tito tijdens een massamanifestatie met o.a. Camille Huysmans, Max Buset en August De Block, augustus 1952. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"