fo035530: Agalev/Groen - Hendrickx, Vera
"Zwart-witfoto van een Agalev-actie tegen de afbouw van de dienstverlening (de kleine kantoren) van De Post. Met onder andere de vader en moeder van Vera Dua, 1 maart 1998. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"