fo028892: Prins Karel van Zweden - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van prins Karel van Zweden (rechts ziitend) met zijn familie op zijn 70ste verjaardag. Prins Leopold en prinses Astrid (dochter van prins Karel van Zweden) staan links op de foto. Februari 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"