pk001856: Colonie l'Essai, Libertaire Commune Aiglemont
"Prentbriefkaart voorstellend personen en gebouwen in de Libertaire Commune in Aiglemont uit de tweede reeks van 6 kaarten die werd uitgebracht 1904. Tekst: Colonie communisme d'Aiglemont. Nr 12. - La grande salle. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"