fo035157: Agalev/Groen - D'hondt, Leen
"Kleurfoto genomen tijdens de vrouwendag te Sint-Niklaas op 11 november 1998. Actie rits (zonder rits staat de politiek in haar blootje) met Ria Van den Heuvel, Vera Dua en Joos Wauters. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"