pk001086: August Vermeylen - Zonnewende; Goethals
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het portret van August Vermeylen, getekend door Luc De Decker. Tekst op de keerzijde : August Vermeylen. (Brussel 1872 - 1945). - Van Gezelle tot Timmermans - Verzamelde Opstellen - De Wandelende Jood - Van de Catacomben tot Greco - e.v. critisch werk meer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"