af002992: Geen voetbal als steun aan de Argentijnse diktatuur - Drukkerskollektief De Wrikker; Cobra (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door het Belgisch Comité tegen de Repressie in Argentinië (Cobra) voor solidariteit met de Argentijnen. Afbeelding: tekening van een voetbal waarrons prikkeldraad. Tekst: GEEN VOETBAL ALS STEUN AAN DE ARGENTIJNSE DIKTATUUR. BETOGING 31 mei 19.30 u St. Jansplein ANTWERPEN. verantw. uitg.: COBRA, P. Verbiststr. 29, 2610 Wilrijk. drukkerskollektief DE WRIKKER vzw prinsstraat 20 2000 antwerpen 031.33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"