fo011652: Belgische Bank van de Arbeid in Gent - De Wilde, Charles (1923)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de loketten van de Belgische Bank van de Arbeid in de Volderstraat in Gent, 1923. Opschrift achteraan: Banque Belge du Travail. Les guichets. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"