fo016202: Coöperatieve winkel nr.9 in Ekeren - Presse-bureau des Pays-Bas
"Zwart-witfoto van de coöperatieve winkel nr. 9, een kruidenierswinkel, in de Kloosterstraat 20 in Ekeren, november 1925. Binnenzicht op de toonbank met verkoopster. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"