fo016860: Socialistische Samenwerkende Vrouwen
"Zwart-witfoto van een feest in de wijkclub (vader Wauters te Aalst ?) met de familie Van de Steen en zittend, rechts Clementina De Smedt, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"