fo010704: 100 jaar Socialistische Internationale
"Zwart-witfoto van de optocht in Brussel naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de Eerste Internationale, september 1964. Zicht op de praalwagens met o.a. een praalwagen van de Internationale van Pierre De Geyter met opschrift: De Internationale het strijdlied dat miljoenen begeestert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"