fi000741: SOM - Gestrikt Hilde Uitterlinden + Roodvonk: World Music - Kempynck, Valentine; De Sutter, Hilde; Ysebaert, Edwin; Verstraete, Mario; de Meyer, Mary-Ann; Van de Winckel, Jacky; Desloovere, Karl; Panier, Koen; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 4 april 1989. In Gestrikt wordt Hilde Uitterlinden geïnterviewd over cultuur, de Internationale Nieuwe Scène (ook archiefbeelden), over engagement, socialisme en de Europese verkiezingen. Daarna Roodvonk met een reportage over wereldmuziek. Verschillende organisatoren (o.a. van Sfinksfestival) en muzikanten komen aan het woord. Beelden van concerten van Milton Nascimento, Doudou N'Daye Rose, David Ruder Coconut Lady en Bula Sangoma. Tot slot een aankondiging van een vredesbetoging tegen raketten in Brussel op 16 april 1989."