sch000532: Stadszicht - Wilchar
"Schilderij van lakverf op gecoat papier met de afbeelding van een stadszicht met enkele gebouwen en hekken. Rechtsonder gehandtekend Wilchar en het jaartal '67. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"