te005162: Parlementaire verkiezingen, Belgïe wordt verscheurd door de C.V.P.-politiek - F.W.
"Tekening als politieke karikatuur waarop België wordt verscheurd door de C.V.P.-politiek in verband met de koningskwestie, 1949. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"