Homofilie wat betekent dat? - Nobile, Philip (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Philip Nobile Fonds Suzan Daniel (FSD)"